Aanmelding video-assessment

U kunt zich inschrijven voor het video-assessment Mediator nadat u geslaagd bent voor het theorie-examen.


Instituutsassessor

De beoordeling van het video-assessment geschiedt door 2 onafhankelijke assessoren, waarbij er een hoofdassessor en een secondant assessor is.

U kunt er ook voor kiezen om een assessor van uw opleidingsinstituut, de zgn. instituutsassessor, mee te laten beoordelen. Deze is dan de secondant assessor bij uw beoordeling. Dit kunt u aangeven op uw aanmeldingsformulier.


Aanlevering stukken (ID)

Na uw online inschrijving dient u de video-opname met bijbehorende stukken aangetekend op te sturen (per aangetekende post of per e-mail) naar Intop Mediationtoets. De bijbehorende stukken zijn: de casusbeschrijving, de vrijgaveverklaring acteurs, de duidelijke kopie identiteitsbewijs met gelijkende foto en evt. recente pasfoto.

Intop moet aan de hand van een ID bewijs met recente pasfoto de identiteit van de kandidaat vaststellen. 


Inzenden video-opname per post

U kunt uw opname op een DVD branden (als DVD bestand - lees over het format in de Handleiding) en aangetekend aan Intop sturen:

Intop Mediationtoets
Noorderweg 60
1221AB HilversumInzenden video-opname via Internet

 

U dient zich eerst online in te schrijven in verband met de planning en de betaling.


Het video-bestand kunt U via internet aanleveren. Dit gaat via "we transfer" een gratis programma om een bestand te verzenden. Via "we transfer" kun je alleen bestanden versturen die kleiner zijn dan 2 GB. Meestal zijn de video-bestanden groter. Daarom moet u het video bestand gaan comprimeren. Dit kan met het (ook gratis) programma "Handbrake". Bij de aanlevering van de video-opname via Internet, dient U de volgende bijlagen: 

- de casusbeschrijving

- de vrijgaveverklaring acteurs

- zeer duidelijke kopie van identiteitsbewijs met daarop een recente foto

 

Hieronder vindt u de instructie.

 

Instructie comprimeren bestand:

- Om de video's wat kleiner te maken download een gratis programma Handbrake op www.handbrake.fr

- Na de installatie, start het programma en klik op Source

- Klik vervolgens op File

- Kies het bestand dat je wilt comprimeren

- Klik vervolgens in het Destination gedeelte naar Browse en kies waar je het gecomprimeerde bestand wilt opslaan

- Laat alle andere opties hoe ze waren en klik vervolgens op Start

- Als de compressie klaar is kunt u het bestand nakijken en vervolgens opsturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met behulp van WeTransfer.com (let op de 2GB limiet voor de bestanden)

 

Meerdere bestanden aan elkaar plakken (Joinen):

 

Sommige camera's maken meerdere bestanden i.p.v. één tijdens opnames. Omdat de video als geheel moet geleverd worden, kunt u eerst de bestanden comprimeren met behulp van bovengenoemde programma en vervolgens "aan elkaar plakken" met behulp van programma MP4 Joiner free (te downloaden op www.mpjoiner.org/en/ )

- Na de installatie, start het programma

- Klik op + Add Video

- Kies de bestanden die je aan elkaar wilt plakken

- Zet de bestanden in de juiste volgorde met behulp van de pijltjes aan de rechterkant

- Klik vervolgens op Join

- Als de samenvoegen klaar is kunt u het bestand nakijken en vervolgens opsturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met behulp van WeTransfer.com (let op de 2GB limiet voor de bestanden)

 

Na ontvangst van uw video-opname en bijlagen stuurt Intop Mediationtoets binnen 5 werkdagen een bevestiging van uw deelname video-assessment en bijbehorende factuur voor uw administratie.De beoordeling vindt plaats binnen 5 weken (indien er een instituutsassessor is aangevraagd kan deze termijn langer zijn).Aanmeldingsformulier

Om aan te melden voor een video-assessment klik op:

online png_klein

 

Intop Zorgsector - Examenbureau Mediationtoets - Noorderweg 60 - 1221 AB Hilversum