Aanmelding live-assessment

 

 

U kunt zich inschrijven voor het live-assesment Mediator nadat u geslaagd bent voor het theorie-examen.

Instituutsassessor

De beoordeling van het live-assessment geschiedt door 2 onafhankelijke assessoren, waarbij er een hoofdassessor en een secondant assessor is.

U kunt er ook voor kiezen om een assessor van uw opleidingsinstituut, de zgn. instituutsassessor, mee te laten beoordelen. Deze is dan de secondant assessor bij uw beoordeling.

Om een instituutsassessor in te zetten is het noodzakelijk dat u, alvorens u zich inschrijft voor een datum van het live-assessment, contact opneemt met uw opleidingsinstituut en een akkoord krijgt van de beschikbaarheid van de instituutsassessor op de betreffende datum. De instituutsassessor stuurt Intop dan een mail ter bevestiging.

Indien u zich ingeschreven heeft op een datum, zonder vooraf het akkoord te hebben van de instituutsassessor voor de betreffende datum, zal het assessment op de betreffende datum doorgaan, maar dan met 2 onafhankelijke assessoren.

Wel heeft u altijd, conform de deelnamevoorwaarden, de mogelijkheid om zelf uw assessmentdatum te wijzigen. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden.

Per assessmentdag is er plaats voor vier kandidaten. Er kunnen per dag maximaal twee instituutsassessoren ingezet worden. Een derde en volgend verzoek om inzet van een instituutsassessor zal derhalve niet worden gehonoreerd. Indien bij uw aanmelding blijkt dat er sprake is van een derde of volgend verzoek zal Intop contact met u opnemen en u vragen of u desondanks het assessment op de datum waarvoor u zich heeft aangemeld wilt afleggen of dat u de aanmelding wilt wijzigen naar een datum waarop het wel mogelijk is om de door u verzochte instituutsassessor in te zetten.

Beschikbare data*

 • Woensdag 28 maart 2018
 • Woensdag 4 april 2018
 • Vrijdag 20 april 2018
 • Vrijdag 18 mei 2018
 • Vrijdag 8 juni 2018
 • Vrijdag 13 juli 2018
 • Vrijdag 10 augustus 2018
 • Vrijdag 14 september 2018
 • Vrijdag 12 oktober 2018
 • Vrijdag 9 november 2018
 • Vrijdag 14 december 2018

Let op: het is niet toegestaan om in te schrijven op meer dan één datum.

Na uw aanmelding ontvangt u een automatische ontvangstbevestiging per e-mail en wordt uw deelname door Intop Mediationtoets ingeboekt op de door u gekozen datum**. U ontvangt hiervan binnen 5 werkdagen per e-mail een bevestiging met daarbij de factuur. Op de onderstaande button (online) kunt u de aanmelding starten. 


Om aan te melden voor een live-assessment klik op:

online png_klein

 

Wijzigen

Wijzigingen kunt u alleen per e-mail, fax of aangetekende post doorgeven. Aan wijzigen en/of annuleren van uw deelname zijn kosten verbonden. Raadpleeg hiervoor de deelnamevoorwaarden. U treft deze aan op deze website.


Locatie

De locatie is in het midden van het land. De definitieve locatie wordt bekend gemaakt in de uitnodigingsbrief aan de kandidaten.

 

* Data onder voorbehoud van voldoende deelnemers
**Incidenteel kan het voorkomen dat uw inschrijving onderweg is terwijl de datum net vol is. In dat geval bellen we u op om een andere datum af te spreken. 

 

24 januari 2017

Intop Zorgsector - Examenbureau Mediationtoets - Noorderweg 60 - 1221 AB Hilversum